2017年2月8日 星期三

係Unique Beauty 做機修身好唔好?試試機王M6塑身機!

試過好多唔同嘅減肥方法,就算節食做運動,都總會有D位置係減極都減唔到,好似手臂、大脾咁點都好難做到想要嘅線條。諗咗好耐去Unique Beauty 做機減肥好唔好,知道佢地有得做M6,即時預約試做返次!Unique Beauty嘅M6係有美容界機王之稱嘅塑身機,可以針對容易囤積脂肪嘅小腹、Bye Bye肉及豪華臀等位置,極度適合我依種日坐夜坐嘅OL。

究竟M6塑身機好唔好?Unique Beauty嘅顧問就詳細介紹咗M6機有幾勁!原來做30分鐘M6塑身機嘅療程就相等做咗2個鐘嘅帶氧運動,唔洗出汗就已經消到脂減到肥。顧問仲話M6可以收緊身體線條同埋肌膚,縮小脂肪細胞,仲可以撫平橙皮脂肪,所以做完M6機係會令皮膚都嫩滑D。

聽到就講到好勁啦,至於係Unique Beauty到做效果好唔好,我個人就覺得真係幾唔錯。當然做機嘅野唔會做一次就完全達到效果啦,做我做咗一次M6之後都明顯見到手臂同大脾嘅肥肉結實咗D,無以前咁鬆泡泡,線條都突出返。以前試過做D塑身減肥機係會做到好痛,因為會用個機頭吸實D肥肉,搞到又紅又痛好唔舒服。不過今次做呢部M6就唔會覺得痛,同埋美容師手勢好好,每做一part位置都會問下我有無唔舒服,過程完全無不適嘅感覺,最重要係做完機唔會紅腫,美容師話keep住做多幾次效果就會好明顯,因為M6塑身機其實係針對塑線條,重點咁修某D部位,最岩我呢種瘦底但有好多鬼祟肉嘅位,咁就可以著貼身衫都唔驚。

沒有留言:

張貼留言